be

Wiekenweg 10, 2387 Baarle - Hertog

Mijn Theeuwes
Geiten Fijnproevers behandel je met smaak!

Geiten Fijnproevers behandel je met smaak!

De melkgeitenhouderij is een sector die de laatste jaren hard is gegroeid zowel in Nederland als in België. Theeuwes Moonen mensen in dienst met jarenlange ervaring in de geitenhouderij en is hierdoor uw ideale partner om verantwoord en succesvol te ondernemen. Theeuwes Moonen geeft u hierbij advies in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan stalinrichting, klimaat, diergezondheid en uiteraard een op maat gemaakt voedingsadvies. Voor al deze onderdelen heeft Theeuwes Moonen een deskundige adviseur die weet wat er speelt in de moderne geitenhouderij.

 

Lactatie Start

Bij het bedrijven van topsport is een goede start van groot belang. Voor u als ondernemer in de geitenhouderij geldt dat exact zo. U bedrijft immers ook topsport. Wij van Theeuwes begrijpen dat en dragen met onze voedingsadviezen en grondstofkeuzes bij aan het maken van de beste start van de lactatie op uw bedrijf. Slimme keuzes zorgen voor een gevarieerd aanbod van vezels, energie en eiwit. De geit blijft door de goede vertering fit en is instaat om maximaal melk te produceren. 

 

VLOG voeders

Met gepaste trots presenteren wij graag voor u onze VLOG voeders. Door onze jarenlange opgedane kennis van grondstoffen, hebben we op geheel eigen wijze deze conceptmatige voeders samengesteld. We zijn erg tevreden met het resultaat, maar laten het liever uw geiten vertellen.